För enklare parkering

Vi hjälper er med parkering

Nya kunder

Söker ni en samarbetspartner inom parkering? Har ni ett parkeringsområde som ni vill ska komma till sin rätt? Vi på Umevakt kan hjälpa er, med oss får ni mer tid till er kärnverksamhet och slipper tänka på parkering. 

parkeringsbevakning

Samarbeta med oss

Som samarbetspartner hjälper vi er att få ordning på era parkeringar. Vi hjälper till med både skyltning samt vägmålning. Med oss kan ni öka lönsamheten på er parkering, med exempelvis telefonbetalningssystem. 

Parkeringsbevakning

En väl fungerande parkering innebär välmående för boende, besökare och kunder. Vill ni ge omgivningen mervärde och samtidigt bidra till en trafiksäker och framkomlig miljö är Umevakt företaget ni ska vända er till!

e19-1

Skyltsättning

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation gällande skyltning för er fastighet, en korrekt skyltning är grundstenen till en väl fungerande parkering med effektiv bevakning. Kontakta oss via telefon eller använd kontaktformuläret nedan för att få konsultation.

Kostnadsfri bevakning

Vi är ett parkeringsbolag i Umeå som på uppdrag av fastighetsägare ombesörjer bevakning av  gårdar och annan tomtmark. Våra uppdragsgivare består av såväl privata fastighetsägare som bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar samt kommuner.

Påbörja ert samarbete med oss här!