För enklare parkering

Vi hjälper er med parkering

Nya kunder

Söker ni en samarbetspartner inom parkering? Har ni ett parkeringsområde som ni vill ska komma till sin rätt? Vi på Umevakt kan hjälpa er, med oss får ni mer tid till er kärnverksamhet och slipper tänka på parkering. 

parkeringsbevakning

Samarbeta med oss

Som samarbetspartner hjälper vi er att få ordning på era parkeringar. Vi hjälper till med både skyltning samt vägmålning. Med oss kan ni öka lönsamheten på er parkering, med exempelvis telefonbetalningssystem. 

Parkeringsbevakning

En väl fungerande parkering innebär välmående för boende, besökare och kunder. Vill ni ge omgivningen mervärde och samtidigt bidra till en trafiksäker och framkomlig miljö är Umevakt företaget ni ska vända er till!

e19-1

Skyltsättning

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation gällande skyltning för er fastighet, en korrekt skyltning är grundstenen till en väl fungerande parkering med effektiv bevakning. Kontakta oss via telefon eller använd kontaktformuläret nedan för att få konsultation.

Parkeringsavgifter

För er som tillhandahåller parkeringsplatser för besökare eller för allmänheten har vi möjlighet att erbjuda telefonbetalningssystem via Parkster. Detta innebär att avgift som skall erläggas av parkör förmedlas via Parksters försorg, redovisas sedan till oss och intäkterna delas enligt avtal mellan fastighetsägaren och Umevakt. Istället för en parkeringsautomat anslås vid parkeringen de uppgifter som parkör behöver för att betala för sin parkering. Betalning kan ske med valfri mobiltelefon, antingen med en app, vilket anbefalles, eller med sms. I Umeå använder flertalet parkeringsbolag Parkster varför samma rutin kan tillämpas även på områden vi inte bevakar.

Taxan för telefonbetalning går att anpassa i detalj efter önskemål, det går bra att kombinera timtaxa med dygnstaxa, men även med avgift per vecka eller månad. Skilda avgifter på olika tider på dygnet är också möjligt, liksom, vilket tillämpas på flera håll, att platsen används på annat sätt delar av dygnet.

För mer detaljer, se Parksters hemsida eller kontakta oss på Umevakt!

Kostnadsfri bevakning

Vi är ett parkeringsbolag i Umeå som på uppdrag av fastighetsägare ombesörjer bevakning av  gårdar och annan tomtmark. Våra uppdragsgivare består av såväl privata fastighetsägare som bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar samt kommuner.

Påbörja ert samarbete med oss här!